2013. június 20., csütörtök

26. fejezet: Buli vaan!

Másnap Boobear mellett keltem fel. De nem volt valami kellemes ébresztőnk, ugyanis Bay és Carly ugráltak az ágyon. Hogy kerültek ide?
- Ébresztő! Keljetek már fel! – mondta Carly. Én csak magamra húztam jobban a takaróm.
- Ébresztő mááár! – ordította Bay.
- Áááá.. nyugi. Fenn vagyok. Hála nektek. – ültem fel végül az ágyon, mire abbahagyták az ugrálást. – Miért kell ilyen korán felkelni? – kérdeztem tőlük értetlenül olyan álmos hanggal.
- Megyünk vásárolni az esti bulihoz és még a házat is fel kell díszíteni. És ahhoz sok idő kell. – világosított fel Carly
- Jól van na. – mondtam. Majd már Louis is felült az ágyban.
- Úristen, ha ezt Emily látná. – mondta Carly kicsit nevetve.
- Mit is? – kérdezte Louis értetlenül.
- Hát ezt az egészet. Szerintem Christy már nem élne. – nevetett Carlyka. – Ugyanis teljesen odavan érted.
- Ohh. Értem. Hát az én szívem már foglalt. – mondta, majd adott az arcomra egy puszit.
- Mikor indulunk? – kérdeztem. – És egyáltalán hány óra?
- 10 van. Mondták a többiek, vagyis Liam, hogy elég későn jöttetek haza. És kb. fél óra múlva indulunk, szóval jobb lesz, ha készülődtök. – mondta Bay.
- Hát, ha azt akarjátok, hogy készen legyünk, akkor pápá. – mondtam mosolyogva és integettem nekik.
- Jó, jó. Megyünk.
Mikor becsukódott az ajtó, még kicsit visszadőltem az ágyba.
- Mondd, hányan vannak oda értem az ismerőseid közül? – kérdezte a mellettem fekvő srác mosolyogva.
- Hát ott van a Emily, a Grace, a Vicky, az Anne is ugye és a legjobban pedig én. De még mondták páran, csak már nem tudom, hogy kik. – mondtam egy apró csókot adva szájára.
Majd összeszedtem a cuccaimat és elindultam a fürdőbe.
- Itt is átöltözhetsz. Nem zavarna. – mondta Louis.
- Csak szeretnéd. – nevettem és kimentem a szobámból a fürdőbe.
Gyorsan átöltöztem, fogat mostam és kifésültem a hajam, ami ma a szokásosnál is nagyobb szénakazal volt. 10 perc múlva már Louis ment be utánam felöltözve, mivel a többiek elfoglalták az emeleti fürdőt. Még gyorsan megreggeliztem és elindultunk a boltba. Vettünk egy csomó lufit, konfettit meg ilyeneket és persze a srácok egy csomó piát. Volt Jack Daniels, Martini, Jäger és még sorolhatnám. Persze vettünk lightosabb italokat is. És persze alkoholmenteseket. Meg egy csomó műanyagpoharat. Közben nekem mennem kellett a dokihoz, szóval otthagytuk a többieket Zaynnel, mivel most ő vitt el. Kimentünk a boltból és elindultunk a kocsi felé. Mikor már mentünk olyan 10 perce, ugyanis dugóba kerültünk, Zayn megszólalt.
- Nem fogsz elveszteni minket királylány. Soha. Ettől nem kell félned. – mondta komolyan, de mégis kedvesen.
- M-miii? – kérdeztem.
- Hallottam, mit mondtál tegnap Liamnek. Emiatt ne aggódj. Harrynek ott van Lola, Niallnek Bess, Louisnak te és nekem is Sam. Hidd el, nem hagyunk csak úgy ott titeket. Meg amúgy is, legjobb barátok. Örökre.
- Hát ha te mondod. Elhiszem. – mondtam már mosolyogva.
- Akkor jó. – mosolygott ő is.
Odaértünk a dokihoz. A bolt fele már szerencsére normálisan haladt a forgalom. Mikor odaértünk a parkolóba, Zayn felhívta Liamet, hogy visszaértünk. Ők körülbelül 2 perc múlva fel is tűntek. Rohantak a kocsi felé, ugyanis egy kisebb rajongótábor akarta leteperni őket. Gyorsan bepakoltuk a vásárolt cuccokat a kocsiba és indultunk is haza. Kipakoltuk a dolgokat. Szerencsére Nickék már elmentek, így nem látták a piahegyeket. Felfújtuk a lufikat és felraktuk a ház különböző részeibe. Harry a medencéből szedte ki a piszkot. Sam, Megan, Bess és én kezelésbe vettük a hálószobákat. Óriási kupi volt mindegyikben. A srácok ránk bízták a cuccaikat, szóval azt csinálunk, amit akarunk. Addig Bay, Carly és Lola a fürdőket takarították. A srácok addig a lampionokat rakták fel a kertben. Már most jól nézett ki. Olyan 3 óra múlva az összes szobával végeztünk. Soha az életben nem akarok takarítani. Én ezt itt eldöntöttem. Pedig holnap is muszáj lesz. Áááá.. Végül mindannyian fáradtan dőltünk el a kanapén. Egymás hegyén - hátán.
- Kicsit a rakás. – ordította Harry és ránk ugrott. Mire mi hangosan felnyögtünk. 
Miután már vagy 10 perce ott fetrengtünk, elhatároztuk, hogy készülődni is kéne. Bay, Lola, Megan és Carly visszamentek a szállásukra a ruháikért. Én addig elmentem fürödni meg hajat mosni. Már a fürdőbe bevittem a ruhámat. Megszárítottam a hajam. Igazából majdnem szög egyenes a hajam, de így is szoktam vasalni. Szóval kivasaltam a hajam, majd felöltöztem. Egy farmer csőnadrág és egy világoskék – fehér csíkos pánt nélküli topot választottam. Felraktam egy kis sminket, beraktam a fülembe a fülbevalóm és felvettem az egyik kedvenc nyakláncom. Már úgymond elfogadhatóan néztem ki. Persze több mint 1 órát szöttyögtem a fürdőben, és már sokszor hallottam, hogy szól valamelyik fiú, hogy nekik is kell idő elkészülni és siessek. Pedig nálam ez is rekord teljesítmény volt, hogy 1 óra alatt elkészültem normálisan. Kimentem, majd utánam Niall ment be. Olyan fél óra múlva megérkeztek a lányok is. Nekik már csak átöltözni kellett. Sam és Bess meg már kész voltak. Este 7-re vártuk a többieket. Addig még van 2 óra.
- Ohh, köszönjük a takarítást lányok. Nem is tudjuk, hogy mikor volt utoljára ekkora rend a szobánkban. – mondta Harry.
- Nincs mit. De többször ne várjátok, hogy megcsinálom. – nevettem.
Mire az összes srác kész lett, már 6 volt. Még 1 óránk volt. Fogalmunk sincs, hogy kiket hívtak meg. De azért már kíváncsi vagyok. Minden törékeny és fontos dolgot elraktunk a kíváncsi szemek elől a szobáinkba. Ki tudja, mik lesznek. Bár én és Liam, ha nagyon nagy katasztrófa van, meg tudjuk menteni a One Directiont a totális kihalástól, mivel nem iszunk, de remélem erre nem kerül sor. Még Nick felhívott egyszer, hogy minden rendben van e. Majd utána már jöttek is a többiek. Először Ed (Shareen), majd Conor Maynard, a Little Mix, Josh (a srácok dobosa) és a srácok sulis barátai. Úristen. Komolyan. Az életem ennél tökéletesebb már aligha lehet. Persze láttunk pár embert, akiket nem tudtunk hova rakni, de nem zavart. Még bemutattak minket a fiúk a meghívottaknak, majd DJ Malik munkába lendült.
- Bulii vaaaaan! – ordította bele a tömegbe.
Olyan 9-10 fele kezdett beindulni a buli. Már a medencébe ugráltak és nagyon be voltak piálva.


Louis még a közönség közé is ugrott a dj pultról. Pedig ha jól láttam, nem ivott olyan sokat. A lányok is elkezdtek táncolni a pasijaikkal. És öhmm.. hát elég durván. Majd kitaláltuk, hogy menjünk fel felelsz vagy merszezni Louis szobájába. Ott volt az egész 1D és a lányok, plusz még Conor és Ed is. És persze megint Jack Daniels volt a zálog. Az elején még aránylag normális kérdések, feladatok voltak, de utána voltak már durvábbak is. Bessnek és Niallnek 5 percig kellett csókolózniuk, Harrynek és nekem felsőt kellett cserélni (persze mindenki előtt), Liamnek Bay hasát kellett puszilgatnia, Samnek meg kellett markolnia Zaynt és ott masszírozni és ilyenek. Utána Lola kapta azt a feladatot, hogy fél órára menjenek be Harry szobájába és csináljanak, amit akarnak. Mi addig játszottunk, de nem jöttek vissza. Óó, mi lehet ott.

*Lola szemszöge*

Beküldtek minket szerelmem szobájába fél órára. Beszélgettünk kicsit Ne kérdezzétek, miről. Volt már bennem rendesen pia.
- Most mit csináljunk itt még negyed órát? – kérdezte.
- Nem tudom, Harrycica.
- Mit mondtál? – nevetett. – Harrycica? Nem szoktál te így hívni.
- Mikre nem képes az alkohol, ugye?
És megcsókoltam. Majd hátradőlt az ágyon. Úgy folytattuk ezt. És igen.
- Biztos? – kérdezte.
- Ühhüm.
Nem mentünk vissza fél óra múlva a többiekhez. Szerintem nem haragudtak meg.  A többit meg már a fantáziátokra bízom.

 *Bay szemszöge*

Loláék elmentek volna fél órára. Nem jöttek vissza. Nem akartunk megzavarni semmit. Nemsokára abba is hagytuk a játékot. Pontosan nem emlékszem mindenre, de egy valamire nagyon. Már Liam is ivott bőséggel, az látszott rajta. Bennem is volt azért sok pia. És el kell mondjam, ma nagyon jól nézett ki. És olyan aranyos is. És szexi és úristen. A pia beszél belőlem. Már mindenki bulizott vagy az udvaron, vagy benn a házban. Kerestem valaki ismerőst. Nem sok sikerrel. Majd hoztam egy kis alkoholt és azt iszogattam a falnak dőlve, hátha feltűnik valaki. Fel is tűnt. De lefagytam, mikor megláttam, hogyan. Féltékeny voltam, bár nem értem, hogy miért. Ugyanis egy kiscsaj, akit nem ismerünk, szerintem egy rajongó lehetett, aki valahogyan beszabadult ide, telibe smárolta Liamet. De jó hosszú ideig. Persze Liam próbált tenni valamit ellene, de nem nagyon sikerült neki. Még a pohár is kiesett a kezemből. Nem járunk, de valahogy mégis féltékeny voltam. Mondom, nem értem miért. Mikor nagy nehezen sikerült abbahagyniuk, már Liam is észrevette, ahogy ott állok teljesen leblokkolva. Elkezdett közeledni felém, de én felfutottam az emeletre. Louis szobájába mentem be. Nekidőltem az ajtónak és úgy gondolkodtam. Maradj erős Bay. 


- Nyisd ki légy szíves. – mondta Liam könyörögve, miközben dörömbölt az ajtón.
- Soha. Hagyj békén. – bár kinyitottam az ajtót utána egy percre. Szembe találtam magam Liam szép barna szemeivel.
- Hogy merted? Azt hittem én tetszek neked. – és felpofoztam. – Hagyj békén légy szíves. Örökre. Majd visszamentem a szobába.
„ Most szeretem vagy sem? Nem értem én ezt az egészet. Nem járunk. De akkor miért voltam féltékeny arra a lányra és miért fagytam le? És miért futottam el? És miért pofoztam meg? És miért van sírhatnékom? De nem fogok sírni. Láttam, hogy nem tetszett neki az a csók, de akkor is. Én tetszek neki elvileg. Akkor most mi van?” gondolkoztam. Egy idő után már feladta Liam a bejutást a szobába. Szerintem már elment. Mára már elég a buliból. Már kezdett kiszállni a fejemből nagyjából az alkohol hatása is. Remélem. Odamentem répakedvelő barátunk ágyához. Nem a legjobb hely, de szerintem én ma itt fogok aludni. Befeküdtem az ágyba és átöleltem Louis répa alakú párnáját. Nincs kedvem már semmihez. Persze a zene még dübörgött a földszintről. Így még nem tudtam aludni. Gondolkoztam és kicsit körbenéztem egy idő után a szobában. Így kitakarítva egész normálisan nézett ki.

*Liam szemszöge*

A mostani bulin kicsit piáltam is. Nem szoktam, de most valahogy szükségét éreztem. Elmentem a felelsz vagy merszezés után táncolni. Ott volt egy csaj is, aki eléggé rám akaszkodott. Nem foglalkoztam vele nagyon. Ismerem a srácok barátait, de őt valahogy nem tudtam hova rakni. Majd egyszer csak arra eszméltem, hogy kiüti a kezemből a poharat és lesmárol. Nekem Bay tetszik. És most már jobban meg is ismertük egymást. Nem akarom elszúrni. Próbáltam eltolni magamtól a csajt, de kevés sikerrel. Mikor sikerült végre levakarnom magamról, észrevettem a fal mellett Bayt, ahogy teljesen le van blokkolva. Még a pohár is kiesett a kezéből.
- Úristen. Megcsókoltam Liam Paynet. – áradozott az a csaj. Tudtam, hogy valaki külsős. Hát rajongó volt.
- Hogy a szarba képzelted ezt? Csak hogy tudd, kurvaszarul csókolsz. És hagyj békén. Örökre. És tűnj el most azonnal innen, ha nem akarod, hogy valaki más dobjon ki.  – hordtam le. Most az foglalkoztatott legkevésbé, hogy ez esetleg kiderül.
Bay közben felrohant az emeletre. Bezárkózott Louis szobájába. Dörömböltem az ajtón, hogy engedjen be. Kevés sikerrel. Egyszer kinyitotta az ajtót és meg is pofozott. Utána visszazárkózott. Ki sem tudtam nyitni. Szerintem nekidőlt az ajtónak, mivel nem volt bezárva. Utálom magam. És azt, hogy mindent elcseszek. Én is követtem szerelmem példáját és leültem az ajtónak a másik oldalán. Igen, ki merem már mondani, hogy szeretem. És szerintem ő is érez valamit, csak ezt még magának sem vallja be. Vagy csak nem akarja.


Már vagy 1 órája ott ültem. Az emberek jöttek- mentek előttem. Nem értették, mi a bajom. Nem is tudtam volna ezt most senkinek sem elmagyarázni. Csak vártam és vártam.

*Christy szemszöge*

Miután befejeztük a felelsz vagy merszezést, lementünk a medencéhez. Kitaláltuk, hogy kéne egy versenyt tartani. Bár nem a legszokványosabbat. Ugyanis a srácok popóit pontoztunk. Minden srác, aki itt volt a bulin, felálltak a medence mellé. Mi, lányok meg mögöttük mentünk. Csak egy maradhat. Sorba löktük be a többieket a medencébe. Utána meg odajöttek mögénk, és azt nézték, hogy ki lesz a következő áldozat. Már majdnem mindenki benn volt a vízben. Egy ismeretlen srác és Louis maradtak már csak. Ekkor belöktem azt a másik srácot a medencébe.
- Óó, én nyertem. – ujjongott szerelmem. – Nekem van a legjobb popóm. – és rácsapott egyet a seggére.
- Úristen. Ezt még hallgathatjuk egy ideig. De igen, te nyertél. Ki más? – kérdeztem, mire megcsókolt.
Majd a többiek eltűntek a verseny után. Harry és Lola azóta sem kerültek elő. Bay és Liam is eltűntek. Csak nem lesz itt valami? Remélem azért összejönnek már végre. Niall és Bess meg a házba mentek vissza bulizni. Az utolsó emlékképem róluk az volt, hogy Bess épp bajszot és szemüveget rajzol Niallnek. Sam és Zayn meg egy ideig a dj pult mögött nyomták a zenét, de utána eltűntek a kertben. Vagyis nem teljesen. Mivel a hintaágyon hintázva találtam rájuk. Nagyon elvoltak. Zayn ült a hintán, Sam feje meg az ölében volt és úgy beszélgettek valamiről, majd a csillagokat nézték. Mi Louisval a kert legvégébe mentünk. Lefeküdtünk a fűbe. Mi is beszélgettünk, majd hülyéskedtünk, Louis megint rajzolt a gipszemre. Szivecskéket és smilekat. Majd mi is néztük a csillagokat. Ez volt életem egyik legeslegszebb napja.

*Carly szemszöge*

A „verseny” után mi Megannel visszamentünk a házba, majd Conorral és Joshal buliztunk tovább. Tényleg jófejek. Táncoltunk, ittunk, talán a kelleténél kicsit többet is. Majd kimentünk a medencébe és 4-en egymás kezét fogva bombát ugrottunk a vízbe. Utána vizes ruhával, hajjal buliztunk tovább. Nagyon jó volt. Szerintem holnap nem sokra fogok emlékezni. De nem bánom. Legalább volt egy csodás estém.

*Liam szemszöge*

Olyan hajnali 4 fele kezdett elcsendesedni minden. Még mindig itt ültem az ajtó előtt. Hogy lehettem ekkor marha? Megpróbáltam még egyszer benyitni az ajtón. Most senki nem akadályozott meg benne. Bay ugyanis az ágyban aludt Louis répás párnáját átölelve. Aranyos volt nagyon. Odamentem az ágy mellé és leguggoltam. Egy tincset a füle mögé tűrtem.
- Ha tudnád, mennyire sajnálom. És szeretlek. És az a lány csókolt meg. Tudom, ez nem mentség, de így volt. És tényleg nagyon szeretlek. – mondtam neki halkan, miközben aludt.
- Én… szeret… lek… Liam… - beszélt álmában. Nagyon halkan, de valamit értettem. Viszont magyarul volt, így csak a nevemet tudtam kivenni belőle.
Majd odamentem az egyik sarokba és elfeküdtem a szőnyegen. Majd ha felkeltünk, kiderítem valamelyik lánynál, mit is jelentett, amit mondott. Muszáj megtudnom. Majd szépen lassan én is elaludtam. Elég volt mára.

*Bess szemszöge*

Már hajnali 4 van. Lola és Harry kijöttek már a szobából és buliztak is, de utána megint visszamentek. Már elég sokan bealudtak, ugyanis a zene már nem ment. Körbenéztem azért, hogy mindenki meg van e. Kézre fogtam Niallt és elindultunk a nagyvilágba, vagyis ki az udvarra. Sam és Zayn a hintaágyon aludtak el. Christy és Louis a kert végében a füvön aludtak átkarolva egymást. Utána mentünk vissza a medencéhez. Megan, Carly, Conor és Josh a medencében lévő óriási matracon aludtak. Mi lesz ebből még reggel? Nem ússzák meg szárazon. Majd miután visszatértünk terepszemlénkről, bementünk Niall szobájába és mi is hamar bevágtuk a szunyát.


Ez volt életem egyik legfelejthetetlenebb napja. És a legjobb is. Ezt sosem fogom elfelejteni. És az unokáimnak azt fogom majd mesélni, hogyan buliztam az 1D-vel 17 évesen. Mondjuk, ők ismerni fogják az 1D-t, ugyanis a szőke ír manócska lesz majd a papájuk.

*Kövi rész 2 visszajelzés után:))*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése